5
€€€
Ébullition
10 rue du Pila-Saint-Gély, 34000 Montpellier Rutas
Moderna

Información complementaria

  • Moderna
  • Aire acondicionado
  • Mastercard
  • Visa

Información práctica

Descripción

Chef Boris Caillol (previously encountered at Le Petit Nice and La Maison Troisgros) and Coralie Semery (who also trained at top establishments) met at Jean Sulpice in Val Thorens. The couple's intimate contemporary restaurant is a foodie's dream. The chef cooks up Mediterranean-inspired cuisine using local ingredients sourced from Montpellier's organic market (Aveyron lamb, Aubrac beef etc). Perfectly paired with biodynamic wines from the region.

Ubicación

  • Ruta desde este lugar
  • Ruta hacia este lugar
  • Ruta pasando por este lugar
  • Hoteles aquí
  • Restaurantes aquí

Dónde comeren los alrededores

Dónde dormiren los alrededores

  • A partir de 68 €
    Appartement tout confort proche gare et centre ville
    Bien 7.6
    17 m - 6 Rue du Pila Saint Gély, 34000 Montpellier
  • A partir de 48 €
    PILA & BED Montpellier Centre Corum Comédie - Chambre calme climatisée - Quiet air-conditioned room
    Fantástico 9
    20 m - 4 RUE DU PILA SAINT GELY, 34000 Montpellier
  • A partir de 76 €
    Le Chapeau Rouge - Centre Historique - Corum
    Fantástico 9.3
    78 m - 4 rue du chapeau rouge, 34000 Montpellier

Qué ver, qué haceren los alrededores