De 25 $ A 50 $
Takashi
MICHELIN 2020
456 Hudson St., New York 10014 Rutas
Japonesa
  • El plato MICHELIN : una cocina de calidad Productos de calidad y la mano del chef : ¡sencillamente una buena comida!
  • Standing sencillo.

Información complementaria

  • Japonesa
  • Acogedora
  • Aire acondicionado
  • Restaurante no fumador
  • Medias raciones

Información práctica

Guía MICHELIN

The late, beloved Chef Takashi Inoue honored his Korean ancestry and Osaka upbringing with a delicious array of yakiniku favorites at this cozy space. Tremendous care, planning and sourcing of specialty cuts went into the menu design before the restaurant opened its doors to acclaim. Inside, find high-tech grills gracing the tables and cutesy wall cartoons that depict beefy cuts, offal and innards.

The carte is exotic to say the least (testicargot, anyone? ), filled with meats and surprises like tripe or even namagimo—raw liver with sesame oil and roasted rock salt. The kitchen’s yakiniku (table-grilling) specialties are presented to you to cook at your own pace and may include items like shio-tan (tongue) marinated in soy, apples and orange marmalade.

- Los inspectores de la Guía MICHELIN

Ubicación

  • Ruta desde este lugar
  • Ruta hacia este lugar
  • Ruta pasando por este lugar
  • Hoteles aquí
  • Restaurantes aquí

Dónde comeren los alrededores

  • 4.35 km - 150 West 57th Street, New York 10019
  • De 25 $ A 40 $
    MICHELIN 2020
    1.96 km - 125 E. 7th St., New York 10009
  • De 19 $ A 130 $
    MICHELIN 2020
    3.61 km - 210 E. 44th St., New York 10017

Dónde dormiren los alrededores

Qué ver, qué haceren los alrededores