1
De 75 $ A 150 $
Cut by Wolfgang Puck
99 Church St., New York 10007 Rutas
Guía MICHELIN 2019
Steakhouse
  • El plato MICHELIN : una cocina de calidad Productos de calidad y la mano del chef : ¡sencillamente una buena comida!
  • Alto standing. Buena carta de vinos

Información complementaria

  • Desayuno
  • Brunch
  • Carta de vinos con una atractiva selección
  • Cocktail
  • Aparcacoches
  • Salones privados

Información práctica

Guía MICHELIN

Wolfgang Puck shot to fame after opening LA’s Spago in 1982, and it wasn’t long before he reached megabrand status. CUT by Wolfgang Puck is by far his most expansive venture, with six outposts spanning the globe. This Manhattan locale is tucked at the base of the swanky downtown Four Seasons Hotel, and sports a fittingly elegant look with deep magenta chairs, floor-to-ceiling marigold draperies and lovely artwork from the chef’s private collection. Kick things off with Puck's signature tuna tartare studded with ginger, avocado and shallots, then brought to elegant new heights with wasabi aïoli, more avocado and togarashi crisps. Wagyu arrives charred to caramelized perfection, sporting a gorgeous rosy medium-rare center and graced by béarnaise. - Los inspectores de la Guía MICHELIN

Ubicación

  • Ruta desde este lugar
  • Ruta hacia este lugar
  • Ruta pasando por este lugar
  • Hoteles aquí
  • Restaurantes aquí

Restaurantes aquí

  • De 75 $ A 150 $
    Guía MICHELIN 2019
    253 m - 94 Chambers St., New York 10013
  • De 50 $ A 74 $
    Guía MICHELIN 2019
    271 m - 85 West Broadway, New York 10007
  • De 75 $ A 150 $
    Guía MICHELIN 2019
    300 m - 5 Beekman St., New York 10038

Hoteles aquí

Lugares turísticos en los alrededores