De 25 $ A 50 $
Bacaro
MICHELIN 2020
136 Division St., New York 10002 Rutas
Italiana
  • El plato MICHELIN : una cocina de calidad Productos de calidad y la mano del chef : ¡sencillamente una buena comida!
  • Standing sencillo. Nuestras mejores direcciones.

Información complementaria

  • Italiana
  • Vintage
  • Aire acondicionado
  • Restaurante no fumador
  • Salones privados (restaurantes)
  • Restaurante

Información práctica

Guía MICHELIN

Heavy iron candelabras, crumbling stone walls and communal wooden tables lend a sultry vibe to this underground labyrinth, named for a Venetian bacaro (or counter for casual grazing of snacks and wine). The first floor’s marble-topped bar beckons for small bites and a glass of wine, while nooks beneath those low stone ceilings in the downstairs dining room call for a romantic evening over candlelight.

Crafted by Frank DeCarlo, the same chef/owner of Peasant in Nolita, Bacaro’s menu focuses on Northern Italian cuisine with an eye toward polenta and seafood. Insalata di granchio, fresh crab set atop a delicately fried polenta cake, is triumphant. For dessert, the velvety flourless chocolate cake topped with dried apricots, is as decadent as the setting.

- Los inspectores de la Guía MICHELIN

Ubicación

  • Ruta desde este lugar
  • Ruta hacia este lugar
  • Ruta pasando por este lugar
  • Hoteles aquí
  • Restaurantes aquí

Dónde comeren los alrededores

  • De 25 $ A 50 $
    MICHELIN 2020
    24 m - 43 Canal St., New York 10002
  • De 25 $ A 50 $
    MICHELIN 2020
    42 m - 130 Division St., New York 10002
  • MICHELIN 2020
    51 m - 115 Division St., New York 10002

Dónde dormiren los alrededores

Qué ver, qué haceren los alrededores