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De 25 $ A 50 $
La Vara
MICHELIN 2020
268 Clinton St., Brooklyn 11201 Rutas
Española
  • El plato MICHELIN : una cocina de calidad Productos de calidad y la mano del chef : ¡sencillamente una buena comida!
  • Standing sencillo.

Información complementaria

  • Española
  • Acogedora
  • Restaurante no fumador
  • Comidas servidas en el jardín o en la terraza
  • Brunch
  • Restaurante

Información práctica

Guía MICHELIN

Chef Alex Raij knows her tapas and helped kick-start the craze in Manhattan when she opened beloved Tía Pol years ago, before moving on to the equally popular El Quinto Pino. In 2012, the chef jumped boroughs to Brooklyn and opened La Vara, which she co-owns with husband, Eder Montero.

Billing itself as “cocina casera” or “home cooking,” this kitchen elevates humble cuisine to such impressive levels that it’s proved well worth the cab trip for non-Brooklynites. Product quality is excellent, and the playful spirit behind dishes is the definition of creative cooking. Menu highlights include salmorejo, a delicate and flavorful salt cod carpaccio, and crispy suckling pig, with confit-tender meat. End with melocoton, or wine-poached peaches in a light custard.

- Los inspectores de la Guía MICHELIN

Ubicación

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Dónde comeren los alrededores

  • MICHELIN 2020
    12 m - 264 Clinton St., Brooklyn 11201
  • De 40 $ A 60 $
    MICHELIN 2020
    489 m - 127 Columbia St., Brooklyn 11231
  • De 25 $ A 50 $
    MICHELIN 2020
    568 m - 298 Atlantic Ave., Brooklyn 11201

Dónde dormiren los alrededores

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